BURGERMEESTER DE JORDAAN

BURGERMEESTER DE JORDAAN BURGERMEESTER, MEESTERLIJKE BURGERS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgermeester de Jordaan. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2022 om 20:45 De lekkerste burgers van de stad!
4 jul 2022 om 21:21 Hour and a half for burgers and fries served cold, awesome! Prutsers nooit meer!
12 jun 2022 om 19:20 Ik woon vlak bij waar ik bestelde, nog geen 5 minuut er vandaag, was rond uur of 5, kwart over 5, dus geen drukke tijd ook, en de bestelling kwam ook snel zoals verwacht, maar was al erg lauw, bijna koud, heel erg jammer
3 jun 2022 om 15:42 Eten was lauw, broodje was nat, mayonaise wel afgerend maar niet geleverd
25 mei 2022 om 19:40 De patat was lauw warm.
20 mei 2022 om 22:47 Helaas was de bestelling koud tien we het kregen. Verder toch lekker
20 mei 2022 om 20:02 Ik heb nog geen hap kunnen nemen. Het eten is een kwartier geleden binnengekomen. Bijna dubbele bezorgtijd dan aangegeven en nu moeten eerst de kids naar bed. Burger zou wel koud zijn zo…
6 mei 2022 om 15:02 Eten besteld om 11:00 voor levering 13.00. Wordt een uur en een kwartier te laat lauw bezorgd...
23 apr 2022 om 20:57 After waiting for more than one hour I got the wrong order. I tried to get help from Thuizbezorgd but after almost another hour I have no reply. Really bad customer service I'm having in this experience. This will be my last order by thuisbezorgd.
16 apr 2022 om 9:42 Een Mokum burger en een manchego burger besteld, beide waren heerlijk en snel bezorgd.
12 apr 2022 om 22:46 Een uur nadat ik besteld had, werd ik gebeld dat ze vandaag niet (meer) konden leveren, want uitverkocht. Bel volgende keer ff een uurtje eerder, dan hadden we ergens anders kunnen bestellen.
8 apr 2022 om 12:18 Jammer dat er niet naar de opmerking gekeken is of geluisterd werd. Had een gare burger gevraagd, kwam helaas half gaar aan. Wel goed dat een salade optie wordt gegeven. De prijs-kwaliteit verhouding was niet in balans.