BURGERMEESTER DE JORDAAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgermeester de Jordaan. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 21:36 Het eten was al lauw/koud dat het arriveerde. Veel te duur voor koude patat.
25 jan 2024 om 21:01 It was almost 2 hours late. Thuisbezorgd is poorly reachable. Everything is steered towards social media and they take around 10 minutes to answer. I ordered for a client which I payed for and I missed another appointment because of it.
14 jan 2024 om 23:24 Yum yum yum
26 dec 2023 om 9:45 Lekkere hamburgers. Goed vlees. Beetje rood van binnen zoals het hoort.
23 dec 2023 om 19:03 Good burger, on time delivered (40 mins)
12 dec 2023 om 11:28 The burger was good , but normally for this price they send the fries and some sauce .. very expensive and only the burger....
11 dec 2023 om 13:06 Had een cheeseburger besteld kreeg een burger met bacon
9 dec 2023 om 19:27 Bestelling kwam na een uur en drie kwartier koud binnen. De patat is erg prijzig voor wat je er voor krijgt. De burger was koud. Als die warm was was ie waarschijnlijk wel lekker geweest.
3 dec 2023 om 19:06 Burger was helaas bijna koud door late bezorging
17 nov 2023 om 13:07 Binnen de aangegeven tijd. Aardige bezorger. Hamburgers + frites waren prima!
9 okt 2023 om 21:21 Deliverence was in time. Only we didn' get what we ordered
2 okt 2023 om 21:12 Great food as always. However, the delivery took 90 minutes - completely unreasonable.